Nyproduktion

Nyproducerade fastigheter i attraktiva miljöer. 

Pannhuset & Grannhuset

Under 25 år har Husvärden renoverat de k-märkta tegelbyggnaderna på Krokslätts Fabriker och även kompletterat området med nya, högteknologiska och energieffektiva hus. Just nu pågår ett speciellt projekt mitt i området. Det gamla pannhuset har rivits och ska byggas upp med det gamla teglet och bredvid byggs ett grannhus. Sammanlagt tillskapas 2 000 kvm moderna kontor.

Brygghuset

Brygghuset ligger precis på kajen till Lindholmens hamnbassäng, alldeles vid gångbron som leder över till Wingårdhs ”Kuggen” och Science Park. Från huset har du utsikt åt både hamnbassängen med sina segelbåtar och över Göta Älv, där du kan vila blicken på andra sidan älven.

The Weaver

Mölndalsåns dalgång är ett expansivt område där Krokslätts Fabriker genomgår en spännande förvandling. Hotellet med sina 370 gästrum, konferenslokaler för 600 personer samt restaurang och bar, ingår i stadsförnyelsen. 19 000 m2 fördelade på 22 våningar ger staden en ny skyline och skapar ett blickfång och en orienteringspunkt.

Kållered C

Husvärden är med och utvecklar Kållered Centrum. Vi bygger ett hus om sex våningar i tegel med 63 lägenheter med byggstart våren 2023. Teglet andas hållbarhet och smälter vackert in i den befintliga bebyggelsen.

Brf Haga – Alingsås

Vi bygger 74 nya hem i Alingsås. Projektet består av tre större huskroppar med både stora och små lägenheter. I ett lägre gårdshus finns några boenden med radhuskaraktär. Husen präglas av gedigna material, fin arkitektur och hög standard.